Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Официален сайт на хотел Макси Слънчев Бряг
Автор: hotelmaksi Категория: Туризъм
Прочетен: 57643 Постинги: 5 Коментари: 1
Постинги в блога от Юни, 2011 г.
imageДа се притежава в България хотели въобще не е лесно. Защо е така ? Отговора е много, много лесен за отгатване. Самата ни държава пречи на бизнеса и това е всеизвестен факт. Облагани от данъци, опостошителни проверки, намеци за даване на подкуп или в противен случай може и метеорит да падне над сградата ти. Все подобни неща се случват на хотели в софия и цялата страна, където мафията отдавна оправлява държавата, а не политиците, въпреки че разлика между мафията и политиците няма, все пак и двете страни ни крадът по-равни. В крайна сметка клиента остава ощетен, понеже цените се вдигат, качеството пада, персонала получава по-ниски заплати и милионите вложени в този проект просто умират. Остават няколко възможности, 20 % от печалбата за мафията, 20 % за държавата и 60 % за себе си или 100 % от печалбата за себе си, но 100% от 0 си остава нула. За съжаление такива са условията, в които живеем включително и хотел - ите ни :)
Категория: Туризъм
Прочетен: 1039 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 16.06.2011 19:51
imageАко хотел или хижа има претенциите да бъде един от най-големите играчи в бранша е препоръчително да глези гостите си езечасно по възможност това да се включва в цената с нощувката. Само се замислете по-висока нощувка да кажем с 10 лева, но това да включва безплатен безжичен интернет, фитнес, сауна....
  Доказано е, че услуги в хотели, които се заплащат допълнително отблъскват клиентите и често се чуват подобни изблици "ама мило кво си плащал нали сме ал инклузив, тая ми иска 5 лева за к****ф" . 
С подобно държание няма да стигнете до никаде. Инструктирайте добре персонала си да бъдат във всяка ситуация усмихнати, вас не ви интересува техните проблеми, това им е работата да бъдат весели, да придават настроение и на гостите ви.
Категория: Туризъм
Прочетен: 1926 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 26.06.2011 16:46
imageВ хотел влизат средно на ден хиляди хора, особено ако е като нашия по размери и стаи. Тогава е от особена важност сигурността и контрола над персонала и клиентите, ако въобще може да се нарече така. Първо и основно правило е поставяне на охранителни камери в хотел - а ви, като е препоръчително да няма тъй наречените черни зони, в които камерите не виждат нищо. От друга страна вратите трябва да са здрави и добре заключени. Най-добре е с двойно подсигуряване ключ и магнитна карта като така при случай на загубване отново няма да може да се влезе. Също така във вашия хотел е добре да подсигурите терасите, защото крадците може да бъдат и съседи по стая и да отмъкнат нещата на богати и уважани личности.
В крайна сметка ако във вашия хотел има кражба не разчитайте на полицията, ще дойдат, ще погледнат и чао. Казва ви го човек, който е патил, затова подсигурете охраната като поне на двайсет човека в хотела се пада 1 телохранител.
ПС : добре ще бъде в хотела ви да работят подобни какички на рецепцията, кой тогава ще се сети да краде нещо ?
Категория: Туризъм
Прочетен: 4427 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 26.06.2011 16:47
12.06.2011 16:27 - Обслужването
image За да потдържаме нивото на обслужването високо и мнението на гостите ни да бъде винаги положително ние се страем още с пристигането. Абсолютно всеки знае, че в реалния живот, при запознанство, създаването на първо впечатление е от особено значение, затова и ние сме избрали най-красивите момичета и момчета да работят на рецептцията. Винаги усмихнати и отзивчиви владеещи минимум два чужди езика. При приемане на гости настраняването става за максимум 15 минути в противен случай клиента получава 20 % отстъпка от цената при нас. Ние знаем, че клиентите мразят да чакат именно заради това в нашия хотел Макси идват гости от цял свят и признават, че сме конкурентно способни на Европейско, дори световно ниво. Отличени сме с пет пълни звезди, което е огромно предизвикателство, а опазването им е постоянна борба.
Така че ако искате хубави хотели на морето просто бъдете безупречни и готини от самото начало.
Категория: Туризъм
Прочетен: 1088 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 16.06.2011 19:53
12.06.2011 16:03 - Хотел Макси
image Здравейте гости на нашия сайт за хотел макси, хотел в Слънчев Бряг. Това е нашия онлайн портал изграден в стил блог от системата на блог.бг, за което лично им благодарим. 
Тук смятаме да постваме всичко най-интересно около хотел Макси, да даваме съвети на млади хотелиери, както и идеи за привличане на повече клиенти. Тъй като ние сме една от водещиите дестинации на Балканите сме длъжни да предложим хотели на море от класа за чужденците , както и за българските граждани, които са малко изолирани от удобствата на нашето Черноморие поради простата причина, че разполагат с по-малко средства, но нека не бъдем егоисти и не загърбваме своите братя и сестри, които са решили да дойдат при нас, а не да отидат в Гърция или Турция. И тук май е време да си признаем, че колегите ни от съседни държави ни надминават в множество параграфи, а не трябва да бъде така, защото ние притежаваме най-красивото море и най-хубавата природа в цяла Европа хотел .
Категория: Туризъм
Прочетен: 962 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 26.06.2011 16:49
Търсене

За този блог
Автор: hotelmaksi
Категория: Туризъм
Прочетен: 57643
Постинги: 5
Коментари: 1
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Юни, 2011  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930